Like/Tweet/+1
Căutare
Ultimele subiecte
Bookmarking social
Pastrati adresa test forum pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa CLUBUL CRESCATORILOR DE FRINGILLIDAE pe site-ul dvs. de bookmarking social
Porumbei
4 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Porumbei
Foarte frumosi Mihai! Ati reprodus porumbei gulerati?
cristianurzica- Admin
Puncte : 1116
Data de inscriere : 27/02/2011
Varsta : 44
Localizare : Ploiesti
Da mai sunt in RO. am vazut intre CL si IL stoluri de cate 10.Dan a scris:Despre dropii ce poti sa ne spui. Mai avem in Romania?
neagumihai- Utilizator
Puncte : 127
Data de inscriere : 30/11/2011
Localizare : CALARASI
Zi-mi de gulerati, iar de dropii nu stiam ca mai sunt la noi in libertate. Auzisem ca exista o ferma specializata.neagumihai a scris:Da mai sunt in RO. am vazut intre CL si IL stoluri de cate 10.Dan a scris:Despre dropii ce poti sa ne spui. Mai avem in Romania?
cristianurzica- Admin
La ce te referi? Astia sunt Maria Stuart. Cred ca te gandesti la intrebarea cu guleratii...Acolo m-am referit la poorumbelul gulerat(salbatic), cel care este intalnit si la noi in salbaticie.
cristianurzica- Admin
AAAAA da cei de la mine sunt inelati noi acum cativa ani s-a uitat o usa deschisa si au scapar in jur de 25 ,dar au ramas in zona 10 (avem locatia langa o mare padure}pe care i-am hranit toata iarna ca ajunsesera sa manance macese .Nu i-am putut poza ereau fricosi.cristianurzica a scris:La ce te referi? Astia sunt Maria Stuart. Cred ca te gandesti la intrebarea cu guleratii...Acolo m-am referit la poorumbelul gulerat(salbatic), cel care este intalnit si la noi in salbaticie.
neagumihai- Utilizator
neagumihai- Utilizator
Salut.detin si porumbei voiajori aici in it si din fericire am castigat si vreo 3 medalii importante...ma bucur ca am dat de situl asta,este complet si de f mare ajutor incepatorilor..va salut.
craivan- Utilizator
Puncte : 135
Data de inscriere : 18/02/2014
Varsta : 42
Localizare : PONTECURONE(ITALY)
craivan a scris:Salut.detin si porumbei voiajori aici in it si din fericire am castigat si vreo 3 medalii importante...ma bucur ca am dat de situl asta,este complet si de f mare ajutor incepatorilor..va salut.
Felicitari pentru performantele columbofile si vant in pene!
cristianurzica- Admin
craivan- Utilizator
Puncte : 135
Data de inscriere : 18/02/2014
Varsta : 42
Localizare : PONTECURONE(ITALY)
Ma "roade" o intrebare: cu ce se hranesc turturelele(nu gugustiucii), porumbeii de scorbura si cei gulerati primavara, dupa ce revin din migratie? Daca stie cineva, caci pe net nu sunt date.
PS: Amn gasit ca turturelele revin in teritoriile de cuibarit la sfarsit de aprilie si depind de semintele de fumarita, care infloreste in aprilie, deci dureaza ceva pana se maturizeaza.
PS: Amn gasit ca turturelele revin in teritoriile de cuibarit la sfarsit de aprilie si depind de semintele de fumarita, care infloreste in aprilie, deci dureaza ceva pana se maturizeaza.
cristianurzica- Admin
Posibil cu seminte de salcam,se pastraza pastaile in copaci pana primavara tarziu,personal am vazut porumbei domestici care le consumau de pe tecile cazute pe jos.Sau un raspuns mai precis poti afla de la vanatorii care nu au scrupule si consuma aceste pasari.Numai ei pot afla ce se afla in gusa lor.
Sezonul de vanatoare la columbidae este toamna, dupa ce s-au reprodus, astfel ca nu cred ca stiu nici ei.
cristianurzica- Admin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Mar Oct 26, 2021 5:02 am Scris de Dan
» Buna seara!
Vin Sept 11, 2020 1:59 pm Scris de cristianurzica
» expozitie bucuresti 2019
Lun Oct 28, 2019 7:42 am Scris de GRINGO
» Hibrizi scatiu x canar
Joi Oct 10, 2019 4:54 pm Scris de bliviudaniel
» De ce nu avem rezultate pozitive in reproducerea pasarilor indigene.
Mar Apr 30, 2019 10:26 am Scris de alinel
» LISTA DE PRETURI LA PASARI
Dum Mar 03, 2019 12:05 pm Scris de Admin
» Proteine , zer de lapte
Dum Mar 03, 2019 10:40 am Scris de Admin
» Reproducere scatii!
Sam Sept 22, 2018 10:31 am Scris de cristianurzica
» Pasari la hranitoarea din gradina
Sam Apr 07, 2018 6:30 pm Scris de Admin