Like/Tweet/+1
Subiecte similare
Căutare
Ultimele subiecte
Bookmarking social
Pastrati adresa test forum pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa CLUBUL CRESCATORILOR DE FRINGILLIDAE pe site-ul dvs. de bookmarking social
De ce nu avem rezultate pozitive in reproducerea pasarilor indigene.
5 participanți
Pagina 1 din 1
De ce nu avem rezultate pozitive in reproducerea pasarilor indigene.
Raspunsul e foarte simplu.STRESUL impiedica reproducerea si implicit e cauzatorul multor boli.Pana nu avem o pasare blada care comunica cu noi si nu se agita in prezenta noastra nu obtinem nici rezultate.Aici trebuie sa intervenim noi,depinde de experienta si ingeniozitatea noastra.Va doresc multa bafta ! Întotdeauna mai exista o solutie,dar trebuie cautata
Re: De ce nu avem rezultate pozitive in reproducerea pasarilor indigene.
Dumneavoastra cum faceti sa imblanziti pasarile? Le tineti separate de grup sau cum?
Eu am observat ca daca pasarile sunt lasate sa traiasca in grup, nu se mai imblanzesc. Am observat asta la perusi, pescarusi japonezi si chiar si la sticleti in cele 5-6 luni cat i-am avut.
Eu am observat ca daca pasarile sunt lasate sa traiasca in grup, nu se mai imblanzesc. Am observat asta la perusi, pescarusi japonezi si chiar si la sticleti in cele 5-6 luni cat i-am avut.
Eu le tin separat in colivii de 30cm cu un despartitor fara sa se vada intr e ele.Pentru imperechere am colivii de 60cm.In sezonul de naparlire le tin intr o voliera mai mare impreuna,dupa care iar le separ.Cu cat spatiul este mai mare si pasarile devin mai salbatice,mai ales in voliere.Cresc pasari de placere nu sa fac productie.
sunt de acord cu nea dan
nicolae_adrian- Utilizator
Puncte : 14
Data de inscriere : 06/12/2011
Varsta : 40
Localizare : bucuresti
buna ziua, va spun eu de ce nu avem rezultate din lipsa de interes .pentru ca nu se merita nu au valoare decat in fata ''pasararilor'' pentru ceilalti nu sunt decat niste vrabii. ei in schimb cand vad un canar galben, rosu wow ce frumos e intelegeti. eu am reusit de am scos in 2015 florinti 5 pui mai am 3 deci 2 au murit ,in 2016 canarusi 8 pui au murit toti asa in decurs de un an bineneteles ca sa fie supararea si mai mare,tot 2016 canepari 2 pui unul a murit dupa intarcare, la ceva timp am ramas cu o femela care a avut 3 serii de oua in 2017 cu un canar toate limpezi dupa o luna de repaus a murit. 2017 pui sticleti, pui scatii,un singur pui mugurari, toti au murit binenteles normal ca te descurajezi.la canari stau cu totul altfel lucrurile 5 femele 16 pui prima serie, o medie de 3 pui binenteles toti inelati toti intarcati. normal ca nu are nimeni chef sa se zbata sa scoata ,,salbatice'' pentru ca intampini o gramada de dificultati deci in concluzie nu se merita. pentru mine 2018 e ultimul an cand mai incerc, pe viitor o sa incerc hibridizari intre indigene macar daca o sa reusesc o sa iasa ceva frumos. pana acum am reusit cu o pereche, fem canepar si mas sticlet 2016 6pui mai am 3 si 2017 un pui momentan in 2018 prima serie de oua le a spart.
cipcirip- Utilizator
Puncte : 17
Data de inscriere : 22/04/2014
Varsta : 44
Localizare : ARAD
Ai dreptate nu e usor deloc,dar am rezolvat si cu hrana,apa care tin de reusita reproducerii la indigene.Urmareste ce am scris la hrana si apa,mai incearca o data ce te costa.bafta
Succesul reproducerii in captivitate a fringilidaelor tine de 4 aspecte:
1.Pasari nascute in captivitate ( dar nu neaparat )
2.O buna nutritie
3.Igiena
4.MULTA RABDARE (si pasiune , zic eu ).
1.Pasari nascute in captivitate ( dar nu neaparat )
2.O buna nutritie
3.Igiena
4.MULTA RABDARE (si pasiune , zic eu ).
alinel- Utilizator
Puncte : 14
Data de inscriere : 12/01/2014
Varsta : 52
Localizare : Satu-Mare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Mar Oct 26, 2021 5:02 am Scris de Dan
» Buna seara!
Vin Sept 11, 2020 1:59 pm Scris de cristianurzica
» expozitie bucuresti 2019
Lun Oct 28, 2019 7:42 am Scris de GRINGO
» Hibrizi scatiu x canar
Joi Oct 10, 2019 4:54 pm Scris de bliviudaniel
» De ce nu avem rezultate pozitive in reproducerea pasarilor indigene.
Mar Apr 30, 2019 10:26 am Scris de alinel
» LISTA DE PRETURI LA PASARI
Dum Mar 03, 2019 12:05 pm Scris de Admin
» Proteine , zer de lapte
Dum Mar 03, 2019 10:40 am Scris de Admin
» Reproducere scatii!
Sam Sept 22, 2018 10:31 am Scris de cristianurzica
» Pasari la hranitoarea din gradina
Sam Apr 07, 2018 6:30 pm Scris de Admin