Like/Tweet/+1
Subiecte similare
Căutare
Ultimele subiecte
Bookmarking social

Pastrati adresa test forum pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa CLUBUL CRESCATORILOR DE FRINGILLIDAE pe site-ul dvs. de bookmarking social
Reproducere scatii!
2 participanți
Pagina 1 din 1
Reproducere scatii!
Salut în primăvara vreau sa încerc sa reproduc și eu niște scati și nu știu care sunt pasii de urmat pentru reproducere ! Mă poate ajuta cineva cu pași mai detaliați ai reproduceri și cu hrana necesara pe parcursul împerecheri? Va mulțumesc!
minacandrei- Utilizator
Puncte : 11
Data de inscriere : 26/10/2016
Re: Reproducere scatii!
Salut!
Ma bucur ca vrei sa incerci acest lucru. Nu exista o reteta a succesului, fiecare isi creeaza propriul drum. Iti recomand sa folosesti pasari tinere, pentru a spori sansele de reusita.
Sunt multe lucruri de spus si au fost scrise pe forum de-a lungul timpului de cei care au reusit reproducerea lor. Iti recomand sa cauti in sectiunea de crescatorii la Elyhu, pentru ca el ne-a tinut la curent cu reusitele sale la scatii. Apoi, gasesti informatii despre hranire in sectiunea dedicata: "Alimentatie" si in "ierbarul ornitologic".
Stiu ca este mult de parcurs, in cazul in care nu le-ai citit deja, dar o rescriere a lor va oferi sigur omisiuni.
Succes!
Ma bucur ca vrei sa incerci acest lucru. Nu exista o reteta a succesului, fiecare isi creeaza propriul drum. Iti recomand sa folosesti pasari tinere, pentru a spori sansele de reusita.
Sunt multe lucruri de spus si au fost scrise pe forum de-a lungul timpului de cei care au reusit reproducerea lor. Iti recomand sa cauti in sectiunea de crescatorii la Elyhu, pentru ca el ne-a tinut la curent cu reusitele sale la scatii. Apoi, gasesti informatii despre hranire in sectiunea dedicata: "Alimentatie" si in "ierbarul ornitologic".
Stiu ca este mult de parcurs, in cazul in care nu le-ai citit deja, dar o rescriere a lor va oferi sigur omisiuni.
Succes!
cristianurzica- Admin
Puncte : 1116
Data de inscriere : 27/02/2011
Varsta : 42
Localizare : Ploiesti

» Pasarile mele
» Alimentatia in perioada de reproducere si naparlire la mugurari
» Voliera pentru reproducere canari/papagali vand sau schimb
» Alimentatia in perioada de reproducere si naparlire la mugurari
» Voliera pentru reproducere canari/papagali vand sau schimb
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Buna seara!
» expozitie bucuresti 2019
» Hibrizi scatiu x canar
» De ce nu avem rezultate pozitive in reproducerea pasarilor indigene.
» LISTA DE PRETURI LA PASARI
» Proteine , zer de lapte
» Reproducere scatii!
» Pasari la hranitoarea din gradina