Like/Tweet/+1
Subiecte similare
Căutare
Ultimele subiecte
Bookmarking social
Pastrati adresa test forum pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa CLUBUL CRESCATORILOR DE FRINGILLIDAE pe site-ul dvs. de bookmarking social
Voliere/Colivii
5 participanți
Pagina 1 din 1
elyhu82- Utilizator
Puncte : 452
Data de inscriere : 28/02/2012
Varsta : 42
Localizare : Ploiesti
Re: Voliere/Colivii
Foarte frumoasa Cosmin! Felicitari pentru aranjament. Totusi nu cred ca este o idee buna sa ai in apropierea indigenelor galinacee sau columbidae. Este stiut faptul ca gainile sunt purtatoare de paduchi, iar daca vor avea si cele de jos, atunci vei avea de furca la indigene. Succes si sper sa renunti la gaini in acel spatiu.
cristianurzica- Admin
Puncte : 1116
Data de inscriere : 27/02/2011
Varsta : 44
A fost o idee dar cred ca ai dreptate, oricum nu am de gand sa mut indigenele acolo anul asta.cristianurzica a scris: Foarte frumoasa Cosmin! Felicitari pentru aranjament. Totusi nu cred ca este o idee buna sa ai in apropierea indigenelor galinacee sau columbidae. Este stiut faptul ca gainile sunt purtatoare de paduchi, iar daca vor avea si cele de jos, atunci vei avea de furca la indigene. Succes si sper sa renunti la gaini in acel spatiu.
elyhu82- Utilizator
uite domne ca se vrea si in romania , bravo elyhu82 frumos imi place eu iti urez mult succes si sa ne arati la anu poze cu puii
yorasta- Admin
Puncte : 11
Data de inscriere : 21/10/2013
Trebuie sa ai mare grija la spatiile unde pasarile isi pot prinde piciorusele.Am gasit de multe ori pasarile agatate cu piciorusul in spatiul dintre portita si perete la coliviile mele.
cuciureanu_sorin- Admin
Puncte : 1055
Data de inscriere : 05/03/2011
Varsta : 48
Localizare : iasi
Am scris nea Dan mai sus ca am de modificat usile. Cand am facut scheletul metalic am prevazut-o pentru pui de gaina, intre timp m-am razgandit si o sa modific usile.Dan a scris:Sunt cam greu de prins pasarile,trebuiesc niste usi mult mai mici.
elyhu82- Utilizator
Da Sorin asa este, eu am patit-o la voliera actuala pe care o am, cu o canarita si am fost nevoit sa-i amputez piciorul.cuciureanu_sorin a scris:Trebuie sa ai mare grija la spatiile unde pasarile isi pot prinde piciorusele.Am gasit de multe ori pasarile agatate cu piciorusul in spatiul dintre portita si perete la coliviile mele.
O sa fiu atent la aspectul asta, multumesc !
elyhu82- Utilizator
yorasta a scris:uite domne ca se vrea si in romania , bravo elyhu82 frumos imi place eu iti urez mult succes si sa ne arati la anu poze cu puii
Multumesc Yo , asteptam noul sezon si vom vedea ce va fi
elyhu82- Utilizator
Din pacate eu am patit-o cu coliviile profesionale din Italia. Femela de forfecuta si-a prins piciorul intr-un asemenea orificiu, ceea ce a dus pana la urma la pierderea pasarii. Am gasit-o intr-o balta de sange cu piciorusul rupt.elyhu82 a scris:Da Sorin asa este, eu am patit-o la voliera actuala pe care o am, cu o canarita si am fost nevoit sa-i amputez piciorul.cuciureanu_sorin a scris:Trebuie sa ai mare grija la spatiile unde pasarile isi pot prinde piciorusele.Am gasit de multe ori pasarile agatate cu piciorusul in spatiul dintre portita si perete la coliviile mele.
O sa fiu atent la aspectul asta, multumesc !
Ultima editare efectuata de catre cristianurzica in Vin Noi 08, 2013 10:06 pm, editata de 1 ori
cristianurzica- Admin
Puncte : 1116
Data de inscriere : 27/02/2011
Eu am patit acelasi lucru cu o colivie de cantec alba din plastic,noroc ca amn fost pe faza si pasarea nu a patit nimic.La imbinarea usi exista un luft suficient sa prinda piciorul la o pasare,mai sunt si arcuri prost pozitionate care pot intepa pasarea,daca se agita in colivie.Eu le indoi cu un clestisor sa fie orientate un pic spre exterior.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Mar Oct 26, 2021 5:02 am Scris de Dan
» Buna seara!
Vin Sept 11, 2020 1:59 pm Scris de cristianurzica
» expozitie bucuresti 2019
Lun Oct 28, 2019 7:42 am Scris de GRINGO
» Hibrizi scatiu x canar
Joi Oct 10, 2019 4:54 pm Scris de bliviudaniel
» De ce nu avem rezultate pozitive in reproducerea pasarilor indigene.
Mar Apr 30, 2019 10:26 am Scris de alinel
» LISTA DE PRETURI LA PASARI
Dum Mar 03, 2019 12:05 pm Scris de Admin
» Proteine , zer de lapte
Dum Mar 03, 2019 10:40 am Scris de Admin
» Reproducere scatii!
Sam Sept 22, 2018 10:31 am Scris de cristianurzica
» Pasari la hranitoarea din gradina
Sam Apr 07, 2018 6:30 pm Scris de Admin